Nu kan deze man de stem van zijn overleden vrouw horen.
Autor: Janine Moorees
Internetgebruikers laten de stem van een dode weer klinken. Het is een klein wonder.
Eigenlijk had het zo mooi kunnen zijn voor Sharry en Jared Buhanan-Decker. Ze waren 12 jaar lang een gelukkig paar, zielsverwanten en getrouwd.
Er ontbrak alleen nog maar een kind om het geluk compleet te maken. Sharry werd zwanger. De twee beleefde de tijd van de zwangerschap met een onbeschrijfelijk geluksgevoel.
Maar helaas liggen onbeschrijfelijk geluk en onnoemelijk leed in het leven vaak erg dicht bij elkaar.
Tijdens de geboorte van de kleine James ontstonden er complicaties. Baarmoedervloeistof kwam in Sharry’s bloedsomloop terecht en ze overleed op de leeftijd van nog maar 29 jaar.
De kleine James heeft van de dramatische momenten rondom zijn geboorte niets meegekregen. Hij is nu de wereld voor zijn vader, die hard geraakt is door het verlies van zijn grote liefde.
In zijn verdriet hield hij zich telkens weer met de computer bezig, zocht naar herinneringen, teksten en foto’s. Toen vond hij enkele maanden na haar dood een paar bijzondere bestanden.
Sharry hield van muziek en had een paar video’s op Youtube geüpload. Maar deze bestanden hadden een voor hem onbekend formaat.
Dus wendde hij zich met een schreeuw om hulp tot de leden van het internetportaal “Reddit” en vroeg de leden om hulp. Misschien kon een van hen de bestanden naar een bruikbaar formaat omzetten.
“Ik wil alleen maar haar stem weer kunnen horen” schreef hij bij zijn aanvraag.
Binnen enkele minuten kreeg hij antwoord van het lid “CaronJamie”:
“Ik regel dat binnen een uur.” Kort daarna schreef hij: “Alles geregeld, vriend…. De link heb je in je e-mail. Het ga je goed en veel geluk”
Door de hulp van de internetgemeenschap wordt de kleine James nu elke avond met de stem van zijn moeder naar bed gebracht.
Sharry Buhanan-Deckers Video
Bron: http://people.com/
Vertaling: Petra, mimikama.nl
Hinweise: 1) Dieser Inhalt gibt den Stand der Dinge wieder, der zum Zeitpunkt der Veröffentlichung aktuell
war. Die Wiedergabe einzelner Bilder, Screenshots, Einbettungen oder Videosequenzen dient zur
Auseinandersetzung der Sache mit dem Thema.
2) Einzelne Beiträge (keine Faktenchecks) entstand durch den Einsatz von maschineller Hilfe und
wurde vor der Publikation gewissenhaft von der Mimikama-Redaktion kontrolliert. (Begründung)
Mit deiner Hilfe unterstützt du eine der wichtigsten unabhängigen Informationsquellen zum Thema Fake News und Verbraucherschutz im deutschsprachigen Raum
INSERT_STEADY_CHECKOUT_HERE