3-jarige jongen weet wie hem gedood heeft

Autor: Janine Moorees

Toch maar tot op de bodem uitzoeken. Ik kan me herinneren een keer een nieuwsbericht op tv gezien te hebben, dat lijkt op dit bericht. Ik ben benieuwd naar jullie resultaten. Misschien moeten jullie ook wat dieper graven en vinden jullie niet meteen iets. Maar het is toch wel een interessant verhaal.

Zo begint een aanvraag op onze Facebookpagina.

clip_image002

“Misschien moeten jullie ook wat dieper graven en vinden jullie niet meteen iets. Maar het is toch wel een interessant verhaal”

Dat is zo en wel:

Het gaat over een jongen uit Syrië die op de leeftijd van 3 jaar beweerde dat hij in een vorig leven vermoord werd. Hij zou zelfs de dader uit een naburig dorp herkend hebben. Daar heeft de site HEFTIG! over bericht.

Hij zou gezegd hebben:

„Ik was jouw buurman. Wij hebben met elkaar gevochten en jij hebt me met een bijl vermoord.“ De man verbleekte. “Ik weet zelfs waar jij mijn lichaam hebt begraven.

Het gaat nog verder. De jongen zou zelfs weten waar zijn lijk ligt en daadwerkelijk vindt men daar botten:

clip_image004

Dat is het toppunt! Het definitieve bewijs voor reïncarnatie!

Nou ja, niet helemaal. Gaan we maar even een stukje terug. We beginnen ons onderzoek maar op de bekende plaatsen en kijken naar de botten. Het is geen computergraphic maar het zijn echt menselijke botten!

OMG! Botten! Het bewijs!

Ehhh…niet helemaal. Wat Heftig.co daar als botten van de jongen propageert, zijn de botten van een koningin die ongeveer 1200 jaar geleden in Peru leefde.

Haar schedel werd hoogstwaarschijnlijk pas na de begrafenis beschadigd.

clip_image006
Bron: NBCNEWS

De jongen vertelt het toch, dus moet het waar zijn!

Vertelt de jongen dat echt? Uit eigen wil? Zijn er dan werkelijk competente mensen die zijn uitspraken kunnen bevestigen en documenteren? Werpen we nog een blik op de bronnen!

Trutz Hardo

Dat was een persoon die in het kader van zijn in 2007 verschenen boek „Reinkarnation aktuell – Kinder beweisen ihre Wiedergeburt“ erover vertelde. Hij was bevriend met de Israëlische arts en dokter Eli Lasch, die in Gazastrook en heel Israël praktijk hield. Hardo hoorde dit verhaar “letterlijk” van Eli Lasch.

Wie is Eli Lasch?

Eli Lasch was een hoog onderscheiden arts en hoofdarts voordat hij, zoals hij zegt „over de Kabbala in het innerlijke vond“ en daar „uitvond dat hij verbazingwekkende vermogens bezat” Daarop nam hij ontslag en werd paranormaal genezer. Hij reisde in 1989 zelfs naar Berlijn om een seminar te geven waaraan ook Trutz Hardo deelnam. Zij leidden elkaar dan terug naar een vroeger leven. Wij laten het aan de lezers over om te bedenken hoe dat er dan uitgezien heeft.

En hoe zit het nu met de jongen?

In 1998 vertelde Lasch Hardo over het geval. In 2005 werd het dan voor de eerste keer gepubliceerd. Volgens het verhaal had de jongen een “Birthmark”, zeg maar: een moedervlek, die de wond uit zijn vorige leven zou zijn. De jongen zou ook een man in het buurdorp aangewezen hebben en gezegd hebben “Jij bent toch…” (de naam is Lasch op wonderbaarlijke wijze vergeten)

Niet lang daarna wist de jongen er niets meer van. Hij kon noch de plaats noch de botten vinden noch de moordenaar identificeren. Het blijft mysterieus.

Conclusie:

Een jongen uit Syrië zou dus zijn voormalige moordenaar geïdentificeerd hebben. Als bron hebben we alleen maar deze inmiddels overleden, persoon (en weer staat onze chef geen dienstreis toe om daar even te kijken). De bron was een “paranormaal genezer”, zelfs wereldwijd bekend. Hij probeerde toen zelfs bij de “Schreinemachers” op RTL de hele natie te genezen. Niet echt de meest betrouwbare bron.

Dus daadwerkelijk de wedergeboorte van een mens? Bewijsbaar? Of de uitspatting van een fantasie van een man die Publicity houdt??

Dat mogen jullie zelf beantwoorden.

Vertaling: Petra, mimikama.nl


Hinweis: Dieser Inhalt gibt den Stand der Dinge wieder, der zum Zeitpunkt der Veröffentlichung aktuell
war. Die Wiedergabe einzelner Bilder, Screenshots, Einbettungen oder Videosequenzen dient zur
Auseinandersetzung der Sache mit dem Thema.


Mit deiner Hilfe unterstützt du eine der wichtigsten unabhängigen Informationsquellen zum Thema Fake News und Verbraucherschutz im deutschsprachigen Raum

INSERT_STEADY_CHECKOUT_HERE

Mehr von Mimikama