Over Leonardo Da Vinci, de polyhistor (veel geleerde) uit de 15e eeuw is al veel gezegd. Weer actueel sinds de Dan Brown-Thriller „The Da Vinci Code“. Sindsdien onderzoeken en puzzelen vele mensen of er boodschappen in zijn werken verborgen zijn.

Ook al zijn vele zogenaamde boodschappen, als puur speculatief betiteld of zijn er onjuiste conclusies getrokken, toch probeert men nieuwe geheimen te ontdekken. Kost wat kost. Zo is sinds enige dagen een Youtube video opgedoken die de zgn “Complottheorie geleerden” in beroering brengt.

clip_image002

In een Youtube-Video vertelt een computerstem, dat er een  Alien-Priester in het Mona Lisa schilderij ontdekt is.

Natuurlijk was deze ontdekking niet eenvoudig, en volgens de Dan Brown-Manier met de nodige  inspanning gevonden. Da Vinci, de schurk, had deze Alien namelijk goed verstopt. Eerst neemt men een willekeurige foto van Mona lisa en spiegelt deze:

clip_image004

Daarna zoomt men heeeeeeeeeeel dicht in op de Spiegellijn en speelt een beetje met de kleurwaarden:

clip_image006

Pssst! Is het je ook opgevallen, dat de beiden gespiegelde Mona Lisa’s ineens dichterbij elkaar staan? Dat zal toch wel toeval zijn, of…?

Maar dat maakt niet uit, de kleurwaarden worden nog een beetje bewerkt en de Mona Lisas’s nog dichter bij elkaar geplaatst, zodat het past:

clip_image008

Tadaaaa, een Alien-Priester

Net een Mithra met lange vingers. We vragen ons natuurlijk af welke religie dit soort Aliens bezit. Qua uiterlijk zou het om Rooms-Katholiek kunnen gaan.

Je moet maar op het idee komen om deze boodschap te ontdekken!
En het kost slechts weinig moeite om, aan de hand van de video-beelden te erkennen, dat er iemand een Alien in wil zien.

In zulke kringen tellen tegen argumenten niet

Scott Waring heeft op zijn website „UFO Sightings Daily“ meteen  een verklaring paraat:

„Het vermoeden, dat leonardo Da Vinci een Alien of een half Alien was, is zeer waarschijnlijk. Hij bezat zeer hoge intellectuele capaciteiten, een zeer creatieve geest en benutte al deze talenten. Leonardo was iemand, die op bijna alle gebieden wat bereikt had, en dat is zeer ongewoonlijk. Genieën zijn slechts zeldzaam op alle gebieden zo succesvol, net als Leonardo. Hij staat bekend om geheime boodschappen in zijn werk te verstoppen, maar nu hebben we de sleutel van zijn gebrekkige geheimhouding:
Leonardo was een Buitenaards Wezen of ontving zijn talenten van Buitenaardse Wezens.“

Zo gaat dat dus! En niet anders! Je moet gewoon een foto op de juiste manier spiegelen, er een poosje mee schuiven, wat spelen met de kleurtjes, net zo lang je het bewijs hebt.
Niet iedere Youtuber kan dat:

clip_image010

In de Youtube-Video van 2010 werd de foto andersom gespiegeld, de Uploader vermoedde dat het om een Gebouw en een Weg ging. Geen Alien. Saai…, op deze manier ontvang je geen klicks!

Spiegel hier – spiegel daar – Spiegelei!

Het spiegelen van Da Vinci foto’s is een populaire hobby denkt men op de website „Above the Secret“ waar meerdere  Aliens in zijn schilderijen ontdekt zijn:

clip_image012

Hier wordt gespiegeld, verschoven, kleuren aangepast ( de gebruikelijke methode) en Voilá:

clip_image014

Een Alien. Geen discussie.

Samengevat:

Veel mensen streven naar kennis over Buitenaardse Wezens.  Ze willen weten of ze bestaan, of ze ons “bezoeken” en of ze nu zelfs onder ons zijn. Niet voor niets zijn series zoals The X-files, Fringe, The Visitors, Alf… steeds populairder. Maar in dit geval lijkt het eerder op een soort van dwangmatige manier zoeken naar bewijzen dat Buitenaardse Wezens zouden bestaan.

Leonardo was een Genie, zonder twijfel. Genieën bestaan op de dag van vandaag nog steeds. Maar dit is niet het werk van Buitenaardse wezens, wel van een briljante geest, waarvan er maar weinig aanwezig zijn.

Onze Vrije Tijds Tip:

Maak een Selfie, spiegel hem, verschuif alles een beetje, net zolang tot je een Alien ziet.
Dat zou geen bewijs zijn, dat je van Aliens afstamt, of misschien er zelf eentje bent,, maar je zou hem op  EDDK kunnen plaatsen onder het artikel!

Auteur: Ralf, mimikama.org
Vertaling: Suzanne, mimikama.nl

 

Hinweise: 1) Dieser Inhalt gibt den Stand der Dinge wieder, der zum Zeitpunkt der Veröffentlichung aktuell war. Die Wiedergabe einzelner Bilder, Screenshots, Einbettungen oder Videosequenzen dient zur Auseinandersetzung der Sache mit dem Thema.
2) Einzelne Beiträge entstanden durch den Einsatz von maschineller Hilfe und wurde vor der Publikation gewissenhaft von der Mimikama-Redaktion kontrolliert. (Begründung)