Ze gloeien en vliegen in elegante formatie in de lucht. Hun vliegroute is bijna organisch, ja bijna speels. Zijn ze eindelijk aangekomen? Hebben ze ons eindelijk gevonden? Als gloeiende kogels? I WANT TO BELIEVE!

Het mooiste is het als er bewijs op video is, die ons, als je niet precies weet wat er te zien is, tot dromen aanspoort. De droom, dat er 2 Vulcans in „Pon Farr“ beneveld met hun ruimteschepen om de aarde zweven om daarna……. laat maar zitten. Laten we liever de video bekijken:

Weiß jemand was das sein könnte?

Posted by Kakerlaken dieser Welt on Donnerstag, 7. April 2016

Weet iemand wat dat zou kunnen zijn?

Zo luidt de vraag over de actueel op facebook verspreide video. Wij kunnen die vraag beantwoorden. Helaas is het antwoord niet zo spectaculair als we diep van binnen gehoopt hadden.

 Eerste ontdekking

Als je deze video en de beelden op internet zoekt, krijg je al heel snel de eerste zoekresultaten. Met de titel: „INCREDIBLE UFOS BURN OVER RUSSIA?“  In 2011 is deze video met 383.000 zoekresultaten bij Google erg beroemd geworden. Veel „X-filers“ zagen brandende ufo’s en weigerden andere verklaringen te geloven  [1].

image

Men beweert dat deze video in november 2011 is opgenomen in Adygeys in Rusland. Men betwijfelt dat het hier om vuurwerk, meteorieten of op afstand bestuurbare vliegtuigen gaat. Dus dan moeten het wel ufo’s zijn. Helemaal fout is het niet, maar de conclusie is fout:

 Een vliegshow!

De waarheid is weliswaar minder dramatisch. Maar toch prachtig om te zien. Het gaat hier namelijk om een vliegshow van de zogenaamde SWIP-teams (Twister-Aerobatics-Team) [2] in het kader van het avondprogramma van de Sunderland International Airshow 2011 [3]. Die van 29 tot en met 31 juli 2011 plaatsvond. Hier is de officiële video van deze vliegshow:

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Om de aan het begin getoonde video te kunnen vergelijken is hier nog een soortgelijk opgenomen video, echter vanuit een ander perspectief.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Dus toch geen Vulcans….

Auteur: Andre, Mimikama.at
Vertaling: Petra, Mimikama.nl

Unterstütze jetzt Mimikama – Für Wahrheit und Demokratie! Gründlicher Recherchen und das Bekämpfen von Falschinformationen sind heute wichtiger für unsere Demokratie als jemals zuvor. Unsere Inhalte sind frei zugänglich, weil jeder das Recht auf verlässliche Informationen hat. Unterstützen Sie Mimikama

Mehr von Mimikama

Hinweise: 1) Dieser Inhalt gibt den Stand der Dinge wieder, der zum Zeitpunkt der Veröffentlichung aktuell war. Die Wiedergabe einzelner Bilder, Screenshots, Einbettungen oder Videosequenzen dient zur Auseinandersetzung der Sache mit dem Thema.
2) Einzelne Beiträge entstanden durch den Einsatz von maschineller Hilfe und wurde vor der Publikation gewissenhaft von der Mimikama-Redaktion kontrolliert. (Begründung)