Deze baby ziet eruit als een oude man.

Janine Moorees, 10. Oktober 2016

In Bangladesh werd een jongen geboren die er nu al uitzag als een oude man. Ze berichtte “heftig.de”!

clip_image002

Vooraf: Het gaat om een waargebeurd verhaal.

In Magura, Bangladesh, werd een jongen geboren, wiens uiterlijk eerder aan een bejaarde man dan aan een pasgeboren baby doet denken. De huid is rauw en zijn rug is met dicht, zwart haar begroeid.

De behandelende artsen gaan er vanuit dat de jongen met het zeldzame gendefect “Progeria” geboren is.

Dit defect laat kinderen tot 10 maal sneller verouderen. Progeria komt bij ongeveer 1 op de 4 miljoen geboorten voor. Meestal bereiken de kinderen slechts de tienerleeftijd.

De pasgeboren jongen is echter in goede gezondheid. Zijn ouders, Biswajit en Parul, zijn erg gelukkig, noemen hem trots hun “wonderkind” en danken God, dat ze een zoon gekregen hebben.

Voor hen is er geen reden om over het noodlot van het uiterlijk van hun zoon te klagen. Ze nemen hem zoals hij is en zijn gelukkig om naast een dochter ook nog een zoon te hebben.

Video

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Bron: Heftig.de


Hinweis: Dieser Inhalt gibt den Stand der Dinge wieder, der zum Zeitpunkt der Veröffentlichung aktuell
war. Die Wiedergabe einzelner Bilder, Screenshots, Einbettungen oder Videosequenzen dient zur
Auseinandersetzung der Sache mit dem Thema.

  • Mit deiner Hilfe unterstützt du eine der wichtigsten unabhängigen Informationsquellen zum Thema Fake News und Verbraucherschutz im deutschsprachigen Raum. Ein unabhängiges und für jeden frei zugängliches Informationsmedium ist in Zeiten von Fake News, aber auch Message Control besonders wichtig. Wir sind seit 2011 bestrebt, allen Internetnutzern stets hochwertige Faktenchecks zu bieten.  Dies soll es auch langfristig bleiben. Dafür brauchen wir jetzt deine Unterstützung!

Mehr von Mimikama