Steeds weer krijgen we de volgende vraag: “Als ik een gesprek wis, is die dan ook bij de andere persoon gewist?”
Facebookgebruikers gebruiken Facebook Messenger voor het versturen van persoonlijke berichten. Deze is ook in Facebook zelf geïntegreerd of kan ook als eigen website op het net opgeroepen worden. Te vinden onder: https://www.messenger.com/. Om wat voor reden dan ook, willen sommige gebruikers echter de diverse gesprekken weer verwijderen. Waar veel mensen echter niet bij stilstaan, is dat dan alleen de eigen berichten gewist worden, maar die bij de ontvanger niet! Facebook zelf schrijft daarover het volgende:
Variant 1: Zo verwijder je een gesprek van Facebook
1. Klik bovenaan de site op
2. Open het gesprek, dat je wilt verwijderen
3. Klik bovenin het gespreksvenster op “opties” en dan op “gesprek verwijderen…”
Variant 2: Zo verwijder je een bericht op messenger.com
4. Beweeg de muisaanwijzer over het gesprek op de linker tab
5. Klik op
6. Klik op “verwijderen”
Variant 3: Zo verwijder je een gesprek in de smartphone app
7. Open de Facebook-Messenger
8. Druk wat langer op het gesprek dat je wilt verwijderen
9. Tik op “verwijderen”
Let op: Het verwijderen van een gesprek kan niet meer ongedaan worden gemaakt. Let erop, dat bij het verwijderen van een gesprek in jouw inbox, het bericht of het gesprek niet uit de inbox van jouw vriend/vriendin wordt verwijderd. Het is niet mogelijk om verzonden of ontvangen berichten in de inbox van een vriend te wissen.
Vertaling: Petra, mimikama.nl
Hinweis: Stand zum Veröffentlichungsdatum.
Verwendete Bilder, Screenshots und Medien dienen ausschließlich der sachlichen Auseinandersetzung im Sinne des Zitatrechts (§ 51 UrhG).
Teile dieses Beitrags können KI-gestützt erstellt und redaktionell geprüft worden sein.
(Mehr zur Arbeitsweise)

