Ken je dat ook: een vriend die elke dag zijn Facebook spamt? Vandaag laten we je zien hoe je deze berichten blokkeert zonder je vriend te verwijderen.
Als je een vriend niet meer volgt, zie je geen bijdragen van deze persoon op jouw nieuwsoverzicht. Maar je bent nog wel bevriend met deze persoon.
Er zijn 3 mogelijkheden om het volgen van een persoon of een groep te deactiveren. Namelijk via de nieuwsoverzicht-instellingen, via een bijdrage op jouw nieuwsoverzicht of via het profiel van de vriend.
De eerste mogelijkheid: via de nieuwsoverzicht-instellingen
Je klikt eerst op de driehoek (1) rechts boven in jouw scherm en dan op voorkeuren voor nieuwsoverzicht (2)

Dan op “personen niet meer volgen om hun berichten te verbergen” (3)

Kies (4) de persoon uit die je niet meer op jouw nieuwsoverzicht wilt zien. Klik op klaar (5).

De tweede mogelijkheid: via een bijdrage op jouw nieuwsoverzicht
Klik op de driehoek (1) in een status en dan op “… niet meer volgen” (2).

De derde mogelijkheid: via het profiel van de vriend
Als je naar het profiel van de persoon gaat, klik je eerst op de driehoek naast volgend (1) en dan op “… niet meer volgen” (2).

Door de bovengenoemde mogelijkheden zie je geen statussen meer van deze persoon, maar je bent nog altijd bevriend.
Dat was het weer voor vandaag!
Je bent nooit te oud om te leren.
Hinweis: Stand zum Veröffentlichungsdatum.
Verwendete Bilder, Screenshots und Medien dienen ausschließlich der sachlichen Auseinandersetzung im Sinne des Zitatrechts (§ 51 UrhG).
Teile dieses Beitrags können KI-gestützt erstellt und redaktionell geprüft worden sein.
(Mehr zur Arbeitsweise)
