Sinds weken wordt er een video op Facebook gedeeld, waarin een man te zien is, die schreeuwend in een ziekenhuis ronddanste.

Triggerwaarschuwing! De foto’s in dit artikel kunnen eng zijn.

In de video zie je griezelige beelden, want de man verdraait, met ontbloot bovenlijf en een wond in zijn gezicht, zijn lichaam steeds weer!

Het voorval vond, volgens diverse mediaberichten, eind februari 2017 plaats. De opname zelf is afkomstig uit het Miguel Couto ziekenhuis in Rio de Janeiro.

De man kwam zelf zwaar gewond naar het ziekenhuis. Hij had een gat in zijn wang, dat hoogstwaarschijnlijk door een schot was veroorzaakt.

clip_image002

De man was naar alle waarschijnlijkheid onder de invloed van drugs. Omdat de video abrupt ophield, is tot op de dag van vandaag onbekend of de man behandeld werd.

Er zijn verschillende bronnen voor deze video. Wij zullen de video hier NIET publiceren. Wie het filmpje per se wil zien, kan deze link aanklikken

Bronnen:

Vertaling: Petra, mimikama.nl

Hinweise: 1) Dieser Inhalt gibt den Stand der Dinge wieder, der zum Zeitpunkt der Veröffentlichung aktuell war. Die Wiedergabe einzelner Bilder, Screenshots, Einbettungen oder Videosequenzen dient zur Auseinandersetzung der Sache mit dem Thema.
2) Einzelne Beiträge entstanden durch den Einsatz von maschineller Hilfe und wurde vor der Publikation gewissenhaft von der Mimikama-Redaktion kontrolliert. (Begründung)