Nieuw: WhatsApp is in Facebook geïntergreerd

Autor: Janine Moorees

Je kunt per direct via de Facebook-app naar WhatsApp

De volgende informatie, hebben we van een gebruiker gekregen: “Hallo” Schijnbaar heeft de fusie een aparte vorm aangenomen: op de Facebook-app kun je nu per klik naar WhatsApp gaan … “
We hebben het bekeken en het is echt zo! Als je op je smartphone (Android) op het menu tikt (dus op de drie streepjes), dan verschijnt onder je naam o.a. het logo van WhatsApp. Dat ziet er zo uit:
clip_image001Tik je erop, dan opent de messenger WhatsApp op je smartphone. Naast “Instagram” is nu dus ook “WhatsApp” direct op Facebook “geïntergreerd”, oftewel direct gekoppeld!

Echt alleen maar gekoppeld?

Facebook probeert immers sinds de overname zijn diensten steeds meer bij elkaar te brengen. Privacywaakhonden hebben het Facebook immers al verboden, dat de gegevens van Facebook en WhatsApp uitgewisseld mogen worden. Nu komt de vraag, of het echt alleen maar om een “koppeling” gaat of dat het hier om meer gaat. Facebook herkent in ieder geval, dat je ook WhatsApp op je smartphone hebt geïnstalleerd, anders kon de koppeling niet bestaan.

Vertaling: Petra, mimikama.nl


Hinweis: Dieser Inhalt gibt den Stand der Dinge wieder, der zum Zeitpunkt der Veröffentlichung aktuell
war. Die Wiedergabe einzelner Bilder, Screenshots, Einbettungen oder Videosequenzen dient zur
Auseinandersetzung der Sache mit dem Thema.

Mit deiner Hilfe unterstützt du eine der wichtigsten unabhängigen Informationsquellen zum Thema Fake News und Verbraucherschutz im deutschsprachigen Raum

INSERT_STEADY_CHECKOUT_HERE

Mehr von Mimikama