Werd deze kanker genezende arts neergeschoten gevonden?

Janine Moorees, 23. Dezember 2016

Midden november 2016 bericht een website, dat men een kanker genezende arts gevonden zou hebben, nadat de regering zijn kliniek liet doorzoeken!

Wij kregen hier onder andere aanvragen over op onze Facebookpagina: ZDDK24

clip_image002

Bij de genoemde en getoonde arts gaat het om de autisme-onderzoeker en vaccinatie tegenstander Dr. Jeff Bradstreet.

Verder wordt in het bericht geschreven dat binnen slechts een maand nog 6 artsen dood gevonden werden. Meestal onder dubieuze omstandigheden.

Klopt dit allemaal?

We willen helemaal niet op dit bericht ingaan, want het gaat hier om een complottheorie!

We hebben hier met een reeks van artsen te maken die allemaal in de tijd van juni/juli 2015 overleden zijn. Sommige door een hartinfarct, andere door moord of zelfmoord. Een deel daarvan werkte als holistische arts, een ander deel niet in de verste verten.

Statistisch gezien hebben we eerder met een onopvallend aantal te maken, ook is van geen van de artsen bekend dat ze op een of andere manier met onderzoek naar vaccinatiestoffen te maken hadden of iets wilde publiceren wat daar betrekking op had.

Er is slechts een aantal gestorven artsen, waaromheen een complottheorie gebreid werd, waarvoor het niet het kleinste stukje bewijs is, die integendeel ook nog met valse claims komen.

Je kunt uit alles een complottheorie maken, als je maar scheef genoeg denkt en verbanden ziet, die er niet zijn. En als die er niet zijn, dan verzin je er gewoon een paar.

Iemand zal het immers geloven

In detail (nu wordt het een beetje langer…)

Sinds 2015 gaat er een lijst op internet rond, die bij tegenstanders van vaccinatie voor opwinding zorgt. Volgens hen zouden alle (!) artsen, die een kankerverwekkend enzym in vaccinatiestoffen gevonden zouden hebben, op mysterieuze wijze om het leven zijn gekomen.

We hebben de lijst wat beter bekeken…

In het artikel van de site „Reveal the truth“ wordt geschreven:

De meest recente gevallen met betrekking tot de holistische artsen die in Florida gedood/”dood gevonden” werden, hebben een ding gemeenschappelijk: Ze ontdekten dat een kankerverwekkend enzym met de naam Nagalese aan de vaccinatiestoffen werd toegevoegd. Deze vaccinatiestoffen krijgen mensen wereldwijd toegediend.”

Verder wordt bericht:

Nagalese is een enzym dat de productie van vitamine D verhindert, wat wederom het lichaam de mogelijkheid ontneemt om kankercellen op natuurlijke wijze te doden.”

Wat is Nagalase?

Nee, dat is geen schrijffout: Het enzym heet Nagalase, niet Nagalese, en is een lichaamseigen enzym, dat een rol speelt in de suikerstofwisseling. In 2008 scheef een dr. Yamamoto en collega’s dat tumoren zelfstandig ook Nagalase uitscheiden, die echter alleen maar de functie hebben de afweermechanismen van het menselijke immuunsysteem te verzwakken, zodat een tumor zich gemakkelijker kan verspreiden

Deze publicaties werden echter niet veel later weer door enkele tijdschriften, zoals bijvoorbeeld de “International Journal of Cancer 2008” en de “Cancer Immunology, Immunotherapy 2008” weer teruggetrokken omdat er belangrijke tekortkomingen met betrekking tot de wetenschappelijke correctheid bewezen werden.

Het enzym veroorzaakt dus geen kanker, maar je kunt bij sommige ziektes, bijvoorbeeld kankergezwellen, een verhoogd aantal van Nagalase-enzymen in het bloed vaststellen, vandaar dat bij een kankerbehandeling vaak de Nagalasewaarden in het bloed gemeten worden.

Zitten er Nagalase-enzymen in vaccinatiestoffen?

Daarvoor is helemaal geen bewijs, ook als dat op mantra-achtige wijze op alle mogelijke complottheorie- en vaccinatiekritieksites beweerd wordt. Op een Forum vind je tenminste een verzoek tot onderbouwing:

Omdat alle artsen ook de vaccinatiestoffen mee onderzocht hebben, bestaat de waarschijnlijkheid, dat ze uitgevonden hebben dat in de normale vaccinaties Nagalasen aanwezig zijn. Een pasgeborene heeft geen grote hoeveelheden Nagalasen in het bloed, pas na de vaccinaties is een verhoogde waarde aan te tonen”

Er was zelfs een aanvraag bij het ministerie van defensie in de USA met betrekking tot Nagalase in vaccinatiestoffen voor de soldaten in de eerste Golfoorlog (hier als PDF-Dokument). Het antwoord kort en krachtig: Er bevonden zich geen Nagalase-enzymen in de vaccinatiestoffen van de US-soldaten in de eerste Golfoorlog.

clip_image004

Wie waren de gestorven artsen?

Daarvoor moesten we woelen, omdat in het artikel van „Reveal the truth“ alleen een fotogalerij te zien, maar geen namen genoemd worden, ook in de verlinkte bronnen bevonden zich geen namen. Gelukkig sommen andere sites deze gestorven artsen op.

1. James Jeffrey Bradstreet

clip_image006

Autisme-onderzoeker en holistisch arts uit Georgia/USA, zelfmoord op 19 juni 2016

2. Bruce Hedendal, DC Ph.D

clip_image008

Chiropractor uit Miami/USA, natuurlijke dood op 21 juni 2015

3. Brian Holt

clip_image010

Chiropractor uit North Carolina/USA, natuurlijke dood op 21 juni 2015

4. Lisa Riley

clip_image012

Osteopaat met als specialisatie spoedeisende geneeskunde uit Georgia/Usa, vermoord op 10 juli 2015

5. Teresa Sievers

clip_image014

Holistisch arts uit Florida/USA, vermoord op 29 juni 2015

6. Ronald Schwartz

clip_image016

Gepensioneerd geboorteassistent in Georgia/USA en Tennessee/USA, blijkbaar bij een roofoverval thuis vermoord op 19 juli 2015

7. Amanda Crews

Algemeen arts uit Californië, stierf door een schot van een zelfmoordenaar

8. Jeffrey Whiteside

Gepensioneerd longarts, verdween in Wisconsin na een ruzie met zijn vrouw in juni 2015, werd bijna een maand later met een kogel in zijn hoofd gevonden, een .22 kaliberpistool naast hem

9. Nicholas Gonzales

clip_image018

Alternatieve kanker-arts uit New York/USA, stierf aan een hartinfarct op 21 juli 2015

Afhankelijk van de bronnen werden nog enkele artsen toegevoegd of weggelaten, maar de opsomming van deze negen moet eerst maar genoeg zijn.

Waar is het verband tussen de artsen?

Goede vraag. Al deze artsen zouden zogenaamd het Analgase-enzym in vaccinatiestoffen ontdekt hebben en daarna vermoord zijn, voordat zij dit in de publiciteit konden brengen. Merkwaardig is dat de beheerders van complottheoriesites in goede gezondheid verkeren, hoewel ze schijnbaar toch inzage in alle onderzoekswerk van deze artsen hadden en precies zouden kunnen vertellen wat deze artsen vonden.

Twee chiropractors, twee holistische artsen, een osteopaat, een geboorteassistent, een huisarts, een longarts, een alternatieve kankerarts – zijn dat bijna allemaal “holistische artsen”, zoals het artikel beweert?

Een osteopaat, dus iemand die alleen met de handen ziekten behandelt, kun je met een beetje goede wil een holistisch arts noemen, maar moet daarvoor een klassieke medicijnenstudie gedaan hebben en kan ook als algemeen arts werken. En Chiropractors kun je weliswaar tot de holistisch artsen rekenen, maar dezen hebben weinig te maken met “Big Pharma” en medicijnen.. In de USA zijn er rond de 44.000 Chiropractors, dan is de kans groot dat er ongeveer 2 op delfde tijd sterven. Brian Holt was nog jong, maar had waarschijnlijk gezondheidsproblemen, terwijl Bruce Hedenal al 67 jaar oud was, de kans op een hartinfarct na een inspannende sport is dan niet laag.

Onder de andere gestorven artsen bevinden zich een pneumoloog (longarts), een oogarts en een gynaecoloog. Wat is hun connectie met holistische geneeskunde? Waarom zouden deze artsen de inhoudsstoffen van vaccinaties onderzoeken?

Alle artsen zouden kort daarvoor zogenaamd bezoek hebben gehad van regeringsagenten.

Dat wordt tenminste in andere artikelen over de gestorven artsen beweerd. Echter kan er zonder twijfel over maar 2 van deze artsen gesproken worden, die problemen met justitie hadden:

De FDA (Food and Drug Administration) had een onderzoek tegen James Jeffrey Bradstreet lopen, maar niet omdat hij een vaccinatiecriticus was, maar omdat hij actief aan de verkoop van zogenaamde wondermedicijnen tegen autisme en kanker met de naam GcMAF deelnam. Door dit “medicijn” stierven 5 mensen in een Zwitserse kliniek. Bradstreet pleegde zelfmoord, terwijl het onderzoek naar hem nog liep.

Bruce Hedendal moest in juli 2004 voor 3 jaren wegens ernstige belastingontduiking de gevangenis in, daarbij kreeg hij nog 3 jaar voorwaardelijk en moest hij een geldboete van 718.000 dollar betalen.

Maar er werden toch 3 artsen vermoord!

Dat is juist, de beide vrouwelijke artsen vermoedelijk door hun echtgenoten. In de USA sterft 20-30% van de vrouwelijke slachtoffers door hun partner,, 3-4 vrouwen sterven elke dag door verwanten of de partner. De drie moorden zijn nog niet helemaal opgelost, maar de waarschijnlijkheid dat zij door hun partner of bij een roofoverval gedood werden is veel groter dan dat “Big Pharma” ze liet ombrengen, waarvoor tot nu toe geen enkel bewijs was.

Vertaling: Petra, mimikama.nl


Hinweis: Dieser Inhalt gibt den Stand der Dinge wieder, der zum Zeitpunkt der Veröffentlichung aktuell
war. Die Wiedergabe einzelner Bilder, Screenshots, Einbettungen oder Videosequenzen dient zur
Auseinandersetzung der Sache mit dem Thema.

  • Mit deiner Hilfe unterstützt du eine der wichtigsten unabhängigen Informationsquellen zum Thema Fake News und Verbraucherschutz im deutschsprachigen Raum. Ein unabhängiges und für jeden frei zugängliches Informationsmedium ist in Zeiten von Fake News, aber auch Message Control besonders wichtig. Wir sind seit 2011 bestrebt, allen Internetnutzern stets hochwertige Faktenchecks zu bieten.  Dies soll es auch langfristig bleiben. Dafür brauchen wir jetzt deine Unterstützung!

Mehr von Mimikama